Lektiehjælp online eller i Egå for børn, unge og voksne.

Sted: online eller fysisk til stede i Egå, ved Kystcenteret.

Hej. Jeg hedder Mai og er mentor, pædagog og lærer.

Jeg har undervist i indskolingen som klasselærer, matematik-, naturteknik-, billedkunst-, musik- idræts- og engelsklærer i 6-10 år.

Derudover har jeg været pædagog med 0-9 års børn i mange år. 

 

Faglig læring

Jeg giver lektiehjælp og privat undervisning indenfor folkeskoleniveau i engelsk, matematik, billedkunst og dansk.

Jeg giver lektiehjælp og privat undervisning for voksne i nybegynder engelsk samt i billedkunst.

Motivation og synlige læringstrin

Jeg ved hvordan man arbejder med motivation og styrkelse af troen på, at man godt kan lære. Jeg sætter tingene i perspektiv, så den lærende er med til at ytre interesse, sin mening om det er sjovt, og få frem, hvad han/hun gerne vil opnå. Læringen bliver synlig og brugbarheden af det lærte bliver indflettet, således at det giver mening at lære noget nyt. Øvelse gør mester, og kombinationen af, at jeg lærer eleven/ barnet/ den unge at kende og vedkommende lærer at tage skridt på “ læringstrappen”, så giver jeg vejledning i hvordan man kan lære. Det er en forudsætning, at vi lærer hinanden at kende og at jeg kender den lærendes niveau, således at et tilpas læringsniveau kan sættes. Det rette niveau kan være med til, at lægge byggestenen for motivation. Når materialet bliver tilpas udfordrende, så guider jeg ved at lægge “ små trædesten ud” i overført forstand. Små trædesten kan være spørgsmål, som kan få den lærende til at reflektere, problemløse og tænke kreativt.

Jeg glæder mig til, at hjælpe!

 

Social læring?

Er det ikke faglig læring, du er på udkig efter, men social læring så hjælper jeg også med det.

Fortæl hvor udfordringen ligger, og så tilrettelægger jeg et individuelt samtale, sparrings og undervisningsforløb.

Kommunikation

En af mine kæpheste er redskabet kommunikation. I børnehøjde kalder vi det for girafsprog og i voksenhøjde og for den unge kalder vi det for demokratisk kommunikation. Det er et meget konkret værktøj som er direkte anvendeligt i hverdagen. Andre former for kommunikation og kommunikationsteknikker kan også læres herunder mundtlig fremstilling, teater, fagligt sprog, interview og dialog.

Gruppeundervisning

Hvis du søger privatundervisning i grupper, så kan jeg tilrettelægge et særskilt forløb. Send en mail og hør nærmere! Undervisningsstedet i Egå er fast.

Lige pt. er jeg ved at tilrettelægge et særligt kursus for dagplejere i girafsprog. Undervisningsstedet i Egå er fast.

Maleri og billedkunst

Billedkunst er malerier med pasteller, kul, kridt, vand- og voksfarver. Jeg tåler desværre ikke acrylmaling. Det er muligt at tage sin familie med, så man kan lære i godt selskab. Omdrejningspunktet vil være billedproduktion og samtale og interesse for hinandens kunst.

Priser

Priserne er pr. lektion. 1 lektion er 60 minutter.

Faglig læring: 300kr

Billedkunst: 300kr for 1 person. Herefter 100kr pr. familiemedlem i samme lektion. For alle andre er prisen 300kr.

Kommunikation: 300kr

Social læring: 300kr

Mail:

mbaandersen@protonmail.com